MÁLTAI MANUFAKTÚRA MINTABOLT ÉS BISZTRÓ

A Máltai Szeretetszolgálat sokrétű tevékenységéhez a munkahelyteremtés is hozzátartozik.

Különleges kézműves termékeinket Budapesten a kelenföldi mintaboltunkban lehet megvásárolni vagy megkóstolni.
Ez a hely nem egyszerűen csak mintabolt, hanem büfé-kávézó is. Kaphatók a saját szendvicskrémeinkkel elkészített szendvicsek, péksütemények, gluténmentes harapnivalók. Vevőink egy frissítő kávé/tea és egy ízletes uzsonna mellett válogathatnak a kínálatunkból.

A lekvárokon, szörpökön, szendvicskrémeken, savanyúságokon, szószokon és csatnikon kívül megtalálhatók más, nem élelmiszerüzemeinkben készült termékeink is. A Máltai Textil Manufaktúra tiszaburai varrodájából ide is kerül a vászontáskákból, textilszalvétákból, újrazsákokból, valamint a maszkokból.

Számtalan igénynek eleget tudunk tenni mintaboltunkkal: felkeresnek bennünket a különlegességeket kedvelők, a gourmet élelmiszereket vásárlók speciális étrendet vagy egészségtudatos életmódot követők, a vegetáriánus vagy vegán étrendűek, a környezettudatos vevők, a fenntartható gazdaságból származó termékekre figyelő vendégek, de azok is, akiknek számít, hogy egy márka a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartja-e.

Budapest-Kelenföld Vasútállomás, aluljáró, 5-6. vágány
1115 Budapest, Etele tér 5.

GALÉRIA

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.