A gyulaji a zöldségfeldolgozó üzemben immár 7 éve készülnek az ínyencségek.

A gyulaji a zöldségfeldolgozó üzemben immár 7 éve készülnek az ínyencségek; lekvárok, szörpök, szendvicskrémek, savanyúságok, paradicsomos tésztaszószok és csatnik. A manufaktúra néhány helybeli lakost foglalkoztat, akik egyedi receptúra alapján, szakmai vezetés mellett készítik a termékeket. A gyártási folyamat kézműves technológiákon alapul, a termékpaletta előállításához kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket használunk, a hozzáadott fűszerek adalékmentesek, így az egészségtudatos életmódba, vegetáriánus, vegán étrendbe egyaránt is beilleszthetők. Törekszünk arra, hogy az alapanyagokat rövid ellátási láncból szerezzük be.

Aki a Máltai Manufaktúrától vásárol, biztos lehet benne, hogy jó minőségű, környezetbarát és fenntartható gazdaságból származó termékeket visz haza, költésével pedig a gyulaji manufaktúra hosszútávú működését támogatja.

Sajtó:

GALÉRIA

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.