Tiszabura hazánk háromszáz legszegényebb településének egyike, ahol 2016 óta jelen van a Máltai Szeretetszolgálat.

A Máltai Asztalosműhelyben egy tucat nehéz körülmények között élő tiszaburai ember dolgozik. A műhely az itt dolgozók számára nem csupán a szakma elsajátítását és a pénzkereset lehetőségét, de a kiszámíthatóbb hétköznapokat is jelenti. A közösségben a hányatott sorsú Tiszabura lakosai a személyes fejlődést, a kitartó munka és erőfeszítés eredményeit is nap mint nap megtapasztalhatják.

Az üzem ablakkereteket, székeket, padokat gyárt, és az is elmondható, hogy az asztalosok keze alól egyre izgalmasabb, egyre kifinomultabb darabok kerülnek ki. 2019 adventjén művészi alkotások születtek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Művészetek Palotája  karácsonyi összefogása során: egyedi hangszobrok, amelyeket világhírű zeneművek hanghullám-grafikonjairól mintáztak, és amelyeket olyan hírességek láttak el az aláírásukkal, mint Zubin Mehta, José Cura, Diana Krall, Fischer Iván vagy Schöck Atala.

 

Sajtó:

 

 

GALÉRIA

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.