
MÁLTAI HÉTPECSÉTES MANUFAKTÚRA
Lekvárok, szörpök, szendvicskrémek, savanyúságok, paradicsomos tésztaszószok és csatnik – akik már kóstolták és ismerik, azok könnyen és gyorsan azonosítják a Manufaktúrát ezekkel a különlegesen finom, természetes ízű termékekkel.
A Tolna megyei Gyulajon a zöldségfeldolgozó üzemben 5 éve készülnek az ínyencségek; az itt szerzett tapasztalatokra alapozva indítottuk be a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn a második üzemet. A Máltai Hétpecsétes Manufaktúra több szempontból is kivételes, Magyarországon egyedülálló brand, amelynek a minőségi kínálata folyamatosan bővül és fejlődik.
Páratlan ízvilágú termékeink egyedi receptúra alapján készülnek. Magas színvonalú, garantált minőségű élelmiszerek, mivel a nívó fontos számunkra.
Ezekhez a finomságokhoz kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket használunk, a fűszerek adalékmentesek, a só nitritmentes, így a termékek vegetáriánus, vegán étrendbe, valamint egészségtudatos életmódba is beilleszthetők. Az is lényeges számunkra, hogy az alapanyagok egy részét helyben, vagy az üzemtől legfeljebb 30 kilométeres távolságból szerezzük be.
A Máltai Hétpecsétes Manufaktúra kézműves termékeinek előállításával és forgalmazásával egyszerre teremtünk munkahelyeket és nyújtunk megoldást azoknak, aki nem a tucatárukat vagy a nagyipari termékeket keresik az üzletekben, hanem az egyedi, helyi, egészség- és környezettudatos portékákat.
Az eladott termékek után befolyó összeget arra fordítjuk, hogy a Manufaktúra dolgozóinak életkörülményeit, munkakörülményeit javítsuk. Ezek az élelmiszerek társadalmilag is hasznos áruk, mivel a filozófiánk része a felelősségvállalás a magyarországi szegény településeken élőkért.