gyulaji-termekek-01

MÁLTAI HÉTPECSÉTES MANUFAKTÚRA

Lekvárok, szörpök, szendvicskrémek, savanyúságok, paradicsomos tésztaszószok és csatnik – akik már kóstolták és ismerik, azok könnyen és gyorsan azonosítják a Manufaktúrát ezekkel a különlegesen finom, természetes ízű termékekkel.

A Tolna megyei Gyulajon a zöldségfeldolgozó üzemben 5 éve készülnek az ínyencségek; az itt szerzett tapasztalatokra alapozva indítottuk be a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn a második üzemet. A Máltai Hétpecsétes Manufaktúra több szempontból is kivételes, Magyarországon egyedülálló brand, amelynek a minőségi kínálata folyamatosan bővül és fejlődik.

Páratlan ízvilágú termékeink egyedi receptúra alapján készülnek. Magas színvonalú, garantált minőségű élelmiszerek, mivel a nívó fontos számunkra.

Ezekhez a finomságokhoz kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket használunk, a fűszerek adalékmentesek, a só nitritmentes, így a termékek vegetáriánus, vegán étrendbe, valamint egészségtudatos életmódba is beilleszthetők. Az is lényeges számunkra, hogy az alapanyagok egy részét helyben, vagy az üzemtől legfeljebb 30 kilométeres távolságból szerezzük be.

A Máltai Hétpecsétes Manufaktúra kézműves termékeinek előállításával és forgalmazásával egyszerre teremtünk munkahelyeket és nyújtunk megoldást azoknak, aki nem a tucatárukat vagy a nagyipari termékeket keresik az üzletekben, hanem az egyedi, helyi, egészség- és környezettudatos portékákat.

Az eladott termékek után befolyó összeget arra fordítjuk, hogy a Manufaktúra dolgozóinak életkörülményeit, munkakörülményeit javítsuk. Ezek az élelmiszerek társadalmilag is hasznos áruk, mivel a filozófiánk része a felelősségvállalás a magyarországi szegény településeken élőkért.

Hétpecsétes veganézes tormakrém 106 ml

Hétpecsétes tormás céklakrém 106 ml

Hétpecsétes paradicsomos magkrém 106 ml

Hétpecsétes mazsolás almacsatni 212 ml

Hétpecsétes narancsos céklacsatni 212 ml

Hétpecsétes szilvás hagymacsatni 212 ml

Hétpecsétes meggylekvár 315 g

Hétpecsétes sárgabarack lekvár 315 g

Hétpecsétes szilvalekvár 320 g

Hétpecsétes babos-hagymás paradicsomszósz 314 ml

Hétpecsétes zöldséges paradicsomszósz 314 ml

Hétpecsétes bazsalikomos paradicsomszósz 314 ml

Hétpecsétes chilis paradicsomszósz 314 ml

Hétpecstétes toszkán paradicsomszósz 314 ml

Hétpecsétes csalamádé 580 ml

Hétpecsétes csemege cékla 580 ml

Hétpecsétes csemege uborka 580 ml

Hétpecsétes paradicsomlé 500 ml

Hétpecsétes meggyszörp 500 ml

Hétpecsétes levendula szörp 500 ml

Hétpecsétes bodzaszörp 500 ml

maltai-logo-kor-150px

+36 70 799 0979

web@maltaimanufaktura.hu

5232 Tiszabő, Fő utca 32.