maltai-bisztro

MÁLTAI MANUFAKTÚRA MINTABOLT ÉS BISZTRÓ

Különleges kézműves termékeinket Budapesten a kelenföldi mintaboltunkban lehet megvásárolni vagy megkóstolni. Ez a hely nem egyszerűen csak mintabolt, hanem büfé-kávézó is.

Kaphatók a saját szendvicskrémeinkkel elkészített szendvicsek, péksütemények, gluténmentes harapni valók. Vevőink egy frissítő kávé/tea és egy ízletes uzsonna mellett válogathatnak a kínálatunkból.

A lekvárokon, szörpökön, szendvicskrémeken, savanyúságokon, szószokon és csatnikon kívül megtalálhatók más, nem élelmiszerüzemeinkben készült áraink is. A Máltai Textil Manufaktúra tiszaburai varrodájából ide is kerül a vászontáskákból, textilszalvétákból, újrazsákokból, valamint a maszkokból.

Számtalan igénynek eleget tudunk tenni mintaboltunkkal: felkeresnek bennünket a különlegességeket kedvelők, a gourmet élelmiszereket vásárlók speciális étrendet vagy egészségtudatos életmódot követők, a vegetáriánus vagy vegán étrendűek, a környezettudatos vevők, a fenntartható gazdaságból származó termékekre figyelő vendégek, de azok is, akiknek számít, hogy egy márka a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartja-e.

Budapest-Kelenföld Vasútállomás, aluljáró, 5-6. vágány
1115 Budapest, Etele tér 5.

maltai-logo-kor-150px

+36 70 799 0979

web@maltaimanufaktura.hu

5232 Tiszabő, Fő utca 32.

Kapcsolat