FeTeKert néven 2022 végén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mintaboltot nyitott azon kiváló minőségű késztermékek számára, melyek hazánk 300 leghátrányosabb helyzetű településéről származnak.

A Buda szívében található kávézó és reggeliző a 2019-ben útjára indított országos Felzárkózó települések program küldetését hivatott támogatni; közelebb hozza a nagyvárosi embert az évtizedes hátrányokkal küzdő településeken élőkkel, azok munkájával, kézműves termékeivel. 

A polcokon sorakozó árucikkek közt a Máltai Manufaktúra kínálata is jelen van, emellett különleges ízvilágú zöldség- és gyümölcsalapú termékeink az étlapról is visszaköszönnek.
A Máltai Manufaktúra ínyencségeivel megalkotott fogások nem csupán gasztronómiai élményt nyújtanak a bruncholók számára, de a késztermékek felhasználási lehetőségeihez is inspirációt nyújtanak.

Fény Utcai Piac 2. szint.
1024. Budapest, Lövőház u 12.

 

 

 

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.