A Máltai Manufaktúra több szempontból különleges vállalkozás. 

A Felzárkózó településeken működő kisüzemeink óriási jelentőséggel bírnak nemcsak az egyének, de helyi közösségek életében is. Ezek a családias hangulatú műhelyek lehetőséget teremtenek a nehéz körülményekből fakadó hátrányok ledolgozására.

A hasznos és értékteremtő munka megtapasztalása, a másokkal történő együttműködés élménye új kapukat nyit meg az itt dolgozók életében, és biztonságos, támogató közegben készíti fel őket arra, hogy a kilátástalan élethelyzetüket maguk mögött hagyva akár a munka világában is helytálljanak.

 

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.