A Máltai Manufaktúra folyamatosan keresi a lehetséges együttműködéseket olyan partnerekkel, akik hasonló célokkal és értékrenddel rendelkeznek, és akik örömmel működnek közre egy szebb jövő kialakításában, illetve a Felzárkózó települések program keretein belül a hátrányos helyzetűek életkörülményeinek javításában. Szerteágazó programjaink, folyamatos jelenlétünk garancia a minőségi és professzionális együttműködésre, termékeink minden esetben a legmagasabb piaci elvárásoknak is megfelelnek. Keress bennünket, ha szeretnél

- vállalkozásod számára olyan terméket gyártani, aminek előállításával segítesz a Felzárkózó településeken élőkön is

- vállalkozásod CSR programjainak megvalósításához keresel professzionális partnert

- egyedi reklámajándékot, karácsonyi ajándékot vagy más terméket szeretnél gyártatni

- szeretnél a Máltai Manufaktúra üzemeiben készült termékek viszonteladója lenni.

Várjuk jelentkezésedet!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.