Zöldség- és gyümölcs alapú termékeink

A Máltai Manufaktúra egyedülálló palettáján természetes ízvilágú, tápanyagban gazdag, hazai zöldségekből és gyümölcsökből készített minőségi, tartósítószer-mentes ínyencségek találhatók. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a különleges receptúra alapján készült lekvárok, szörpök, szendvicskrémek, savanyúságok, paradicsomos tésztaszószok és csatnik az elmúlt évek során egyre ismertebbé váltak, és ma már különleges helyet foglalnak el a tudatos vásárlói réteg szívében.

Zöldség és gyümölcs alapú termékeink ideális választást kínálnak azoknak, akik:

  • keresik a prémium minőségű termékeket
  • speciális étrendet követnek, vegán vagy vegetáriánus táplálkozási elvek szerint étkeznek
  • kedvelik a kézműves készítményeket
  • elkötelezték magukat az egészségtudatos termékeket iránt, amelyek nem tartalmaznak kemikáliát, mesterséges adalékanyagokat
  • fontosnak tartják, hogy helyi alapanyagokból, helyi erőforrásokból készítsünk 100%-ban magyar termékeket
  • szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás kérdéseit
  • előnyben részesítik a fenntartható gazdaságból származó termékeket

A webáruházon keresztül országosan elérhető állandó termék kínálatot időről-időre színesítjük, kiegészítjük egy-egy új fejlesztésű termékkel, illetve exkluzív, limitált mennyiségben vagy csak időszakosan elérhető finomságokkal. Kisüzemek feldolgozási folyamata teljes mértékben a környékbeli termények hozamához igazodik, hiszen törekszünk arra, hogy az alapanyagokat rövid ellátási láncból szerezzük be.

Aki a Máltai Manufaktúra palettájáról vásárol, biztos lehet benne, hogy jó minőségű, környezetbarát és fenntartható gazdaságból származó termékeket visz haza, ráadásul az elköltött összeggel programunk széles körű megvalósítását is támogatja.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.