A Felzárkózó Települések program (FETE) egy példa nélküli összefogás, amely Magyarország 300 leghátrányosabb helyzetű településének felzárkóztatását tűzte ki célul. Az átfogó kezdeményezés a fogantatástól a foglalkoztatásig állandó, támogató jelenléttel kíséri végig az érintett térségekben élők kihívásokkal teli mindennapjait.

A FETE programjának köszönhető, hogy az évtizedek óta megoldhatatlannak tűnő nehézségek feloldódni látszanak: mindinkább bebizonyosodik, hogy megfelelő képzéssel és kíséréssel a nehéz körülmények között élő emberek is képesek értékteremtő munkát végezni. A korábban segélyekből gazdálkodó lakosság kezd visszatalálni a munka világába, a rászorultságot pedig egyre növekvő mértékben váltja fel a fenntartható öngondoskodás.

A Máltai Manufaktúrák a FETE program célkitűzéseivel szoros összhangban, a FETE által koordinált településeken végzi tevékenységét.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.