Legfrissebb híreink

"Az életveszélyes helyzeteken nem vitatkozunk, hanem beavatkozunk"

Vecsei Miklós az Aréna vendége volt

Tiszaburai varrodánkról közölt cikket a Népszava

Új technológiákkal termelnek zöldségeket a felzárkózó településeken

Újító, emellett bő termést és komoly sikerélményt ígérő zöldségtermesztési megoldásokat juttat el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kertprogramja a legnehezebb helyzetben lévő településekre.
Az újításokra és a legmodernebb technológiákra ezeken a helyeken van a legnagyobb szükség, az ott élőknek ugyanis a többségnél gyorsabban kell haladniuk, hogy utolérhessék őket.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.