A Máltai Manufaktúra valamennyi terméke mögött egy-egy lélekemelő történet van. Ez a történet a felzárkózó falvakban élő családokról szól, akik a kisüzemek révén esélyt és lehetőséget kaptak az újrakezdésre, az értékteremtő munkára és a kilátástalanságból való kitörésre. 

Azok a vállalkozások, akik a Máltai Manufaktúra logójával ellátott termékeket ajándékoznak partnereiknek, vagy kisüzemeinket gyártási feladatokkal bízzák meg, választásukon keresztül megkülönböztetik magukat és felhangosítják vállalati politikájuk üzeneteit, miszerint működésükben, döntéseikben a minőségi szempontokon túlmenően az etikai és az ökológiai felelősség kérdései is szerepet játszanak. 


Csatlakozz  partnereinkhez, légy része  küldetésünknek, sikereinknek! Keress bennünket alábbi elérhetőségeinken!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.