Büszkék vagyunk rá, hogy a Máltai Manufaktúra által képviselt értékek egyre többeket elvezetnek hozzánk. Viszonteladóink sora folyamatosan bővül, partnereink olyan vállalkozások, akik meglévő termékpalettájukat színesítik nagy presztízsű termékeinkkel. 

A Máltai Manufaktúra valamennyi terméke mögött egy-egy lélekemelő történet van. Ez a történet a felzárkózó falvakban élő családokról szól, akik a kisüzemek révén esélyt és lehetőséget kaptak az újrakezdésre, az értékteremtő munkára és a kilátástalanságból való kitörésre. Amikor vásárlói kezükbe veszik a Máltai Manufaktúra logójával ellátott terméket, mindez sokkal közelebb kerül hozzájuk.

A Máltai Manufaktúra az elmúlt években valódi szeretetmárkává alakult a tudatos vásárlók körében, aki döntéseiket az etika, a méltányosság és az ökológiai felelősség szempontjai alapján hozzák meg. Termékeink maximálisan passzolnak a vásárlóid elvárásaihoz, amennyiben:

  • keresik a prémium minőségű termékeket
  • speciális étrendet követnek, vegán vagy vegetáriánus táplálkozási elvek szerint étkeznek
  • kedvelik a kézműves készítményeket
  • elkötelezték magukat az egészségtudatos termékeket iránt, amelyek nem tartalmaznak kemikáliát, mesterséges adalékanyagokat
  • fontosnak tartják, hogy helyi alapanyagokból, helyi erőforrásokból készítsünk 100%-ban magyar termékeket
  • szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás kérdéseit
  • előnyben részesítik a fenntartható gazdaságból származó termékeket

Keress bennünket személyre szabott ajánlatunkért!

Légy viszonteladói partnerünk, és légy részese küldetésünknek, sikereinknek!

 

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.