Textil termékeink

A Máltai Manufaktúra textil termékeinek állandó kínálatában vászontáskák, textilszalvéták, zsákok, mosható szájmaszkok szerepelnek. Újratermékeink szortimentje a szezonalitásnak, a termékfejlesztéseknek és az aktuális trendeknek megfelelően folyamatosan változik. Friss projektként 2022 nyarától használt farmerek és munkaruházat újragondolásával minőségi babzsákfotelek, tolltartók, iskolatáskák is készülnek, melyeket részben adományozási céllal, részben piaci értékesítési céllal gyártanak a műhelyeinkben dolgozó asszonyok.

Aki a Máltai Manufaktúra palettájáról vásárol, biztos lehet benne, hogy jó minőségű, környezetbarát és fenntartható gazdaságból származó termékeket visz haza, ráadásul az elköltött összeggel programunk széles körű megvalósítását is támogatja.

Kérd legfrissebb termékeink listáját és ajánlatainkat az alábbi űrlap elküldésével!

GALÉRIA

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.