Gyulaj, Tiszabura, Tiszabő, Tarnabod – magyarországi települések, ahol jó a termőföld, tiszta a levegő. Azt gondolnánk, hogy a helybeliek irigylésre méltó összhangban élnek a természettel, értik és magától értetődően hasznosítják is az adományait, de ez távolról sincs így. 

Az itt élők évtizedek óta küzdenek a lehetőségek hiányával. Az akadályozottság itt generációkon átívelő alapélmény, ezért az átfogó gazdaságfejlesztési program célja nem is lehet más, mint hátrányokból előnyt kovácsolni ezekben a „gazdasági sivatagokban”.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat hosszú ideje jelen van a településeken. Kisüzemeket indít, munkahelyeket teremt, ami az egész közösségek számára reményt ad. Munkához segíteni a foglalkoztatásból akár generációkkal korábban kiesett családokat, önálló keresetet, önbecsülést, tervezhető jövőképet adni állástalan embereknek – ez a szociális segítségnyújtás csúcsélménye. A Máltai Manufaktúra kezdeményezés e törekvés egyik hatékony eszköze.

 

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.