Értékteremtő munka és megélhetés a felzárkózó településeken

2019 óta átfogó program segíti a legszegényebb településeken élőket

A Kormány 2019. februárjában átfogó programot indított Magyarország 300 leghátrányosabb helyzetű településének felzárkóztatására. A Felzárkózó települések nevű program egy példa nélküli összefogás keretén belül valósul meg, irányítására pedig a Kormány Vecsei Miklóst, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökét nevezte ki miniszterelnöki biztosnak.

A Máltai Manufaktúra munkahelyteremtő vállalkozásai ezeken a településeken működnek, családok tucatjainak adva új esélyt és lehetőséget.

Büszkék vagyunk rá, hogy ezekben a kisüzemeinkben piaci szemlélet mentén folyik a munka. Legyen szó adalékmentes élelmiszerekről, textil- vagy famunkákról, kizárólag olyan minőségi termékeket állítunk elő, amelyek találkoznak a tudatos vásárlói réteg magas elvárásaival.

Fontos szempont, hogy kisüzemek működését a helyi erőforrásokra alapozzuk, ahogy az is, hogy az általuk megtermelt bevételek helyben hasznosuljanak. Meggyőződéseink és elveink mentén ugyanolyan sikeresen tudunk működni, mint bármely magáncég vagy társadalmi vállalkozás a versenyszférában: igényes gyártási szortimentre és folyamatos értékesítésre törekszünk. 

A Máltai Manufaktúra sikere a jövő szempontjából létfontosságú üzenetet közvetít: arra hívja fel a befektetők figyelmét, hogy van értelme hosszútávon tervezni, és vállalkozást vinni a felzárkózó településekre.

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.