Asztalosipari termékeink

A Máltai Asztalosműhelyben egy tucat nehéz körülmények között élő tiszaburai ember dolgozik. Az üzem ablakkereteket, székeket, padokat gyárt, és az is elmondható, hogy az asztalosok keze alól egyre izgalmasabb, egyre kifinomultabb darabok kerülnek ki. 

Aki a Máltai Manufaktúra asztalos műhelyében gyártat vagy vásárol, biztos lehet benne, hogy magas minőségű ablakkereteket, székeket, padokat kap, ráadásul megrendelésével programunk széles körű megvalósítását is támogatja.

Sajtó:

 

GALÉRIA

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.